In de komende periode zijn we van plan ons BUX Crypto-webplatform te deactiveren en zullen we onze cryptodiensten daarna blijven aanbieden via de BUX Zero-app die in een groot deel van Europa beschikbaar is. We hebben genoten van het aanbieden van crypto via een speciaal platform, maar het is tijd voor ons om dingen naar een hoger niveau te tillen.

BUX Zero is onze vlaggenschip-app en we werken continu aan het verbeteren van wat de app te bieden heeft. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om ons crypto-aanbod aan het platform toe te voegen en nu dit is gebeurd, zijn we erg trots dat we crypto, aandelen en ETF's allemaal op één plek kunnen aanbieden. Dit betekent dat het niet langer nodig is om een apart platform voor crypto te hebben. We willen ons volledig kunnen richten op BUX Zero en ervoor zorgen dat we in de toekomst een betere algehele gebruikerservaring bieden via de app.