BUX Tokens (BUX) en commissie-vrij handelen, dit is hoe het werkt:

1. Zorg dat je minstens 1000 BUX Tokens in je BUX Crypto Portfolio hebt.
  2. Trades zullen nu automatisch commissie-vrij zijn.
  3. Er zullen geen BUX tokens in mindering worden gebracht wanneer je Cryptomunten verhandeld. BUX Tokens worden niet gebruikt om commissies te betalen. De hoeveelheid BUX in je portfolio blijft hetzelfde (tenzij je BUX aan het kopen of verkopen bent).

Je kunt zien of je commissie-vrij kan traden, wanneer je op de notificatie knop rechtsboven in je scherm klikt (op het BUX Crypto platform).

Indien je minder dan 1000 BUX Tokens bezit, zijn er geen extra voordelen. Meer over commissies lees je hier.