Hieronder vind je een stap voor stap hoe je BUX Tokens kan kopen:

1. Je kan alleen Tokens kopen of verkopen als het is gelukt om het volledige registratie-proces te doorlopen.
  2. Stort Euro.
  3. Op dit moment kan je alleen BUX Tokens kopen met Bitcoin. Dit betekent dat je eerst Bitcoin (BTC) moet kopen voordat je BUX kunt kopen.
  4. Als je Bitcoin wilt kopen, ga dan naar 'Buy/sell'. Hier vind je een lijst van Cryptomunten. Klik op 'Bitcoin'. Dit zal je naar een nieuw scherm leiden.
  5. Naast de grafiek, aan de rechterkant van je scherm selecteer je 'Buy BTC'. Dit is ook de standaard optie. Daaronder kan je aangeven hoeveel Euro je wilt uitgeven, of hoeveel Bitcoin je wilt kopen. Je kan ook een van de vaste opties kiezen, bijvoorbeeld met 25% van je beschikbare Euro's Bitcoin kopen.
  6. Klik op 'Confirm and Buy'. Je order zal nu verwerkt worden.
  7. Als je Bitcoin in je portfolio hebt, ga dan weer naar 'Buy/sell'. Aan de rechterzijde vind je de optie om BUX Tokens te kopen.
  8. Geef aan hoeveel BUX Tokens je wilt kopen en klik dan op 'Confirm and Buy'.

Gefeliciteerd! Je bezit nu BUX Tokens, deze kan je terugvinden in je Portfolio in het Dashboard. Vergeet niet dat je bij het bezitten van 1000+ BUX Tokens commissie-vrij kunt handelen!