BUX Token is een utility Token, geen Cryptomunt (of coin). Hieronder leggen we dit kort uit:

• Een Cryptomunt, zoals Bitcoin, staat los van een platform. Bitcoins kunnen als een betaalmiddel gebruikt worden buiten de natuurlijke omgeving.
  • BUX is een token, omdat het een intern ecosysteem creëert binnen het BUX Crypto platform. Het zorgt ervoor dat je gebruik kan maken van meerdere functionaliteiten en voordelen op het platform. BUX biedt gebruikers simpelweg een coole service aan en het speelt een belangrijke rol in het BUX Crypto ecosysteem. Met BUX proberen wij ervoor te zorgen dat onze gebruikers de beste investeringservaring ooit hebben.

P.S.

Bij BUX Crypto proberen we altijd de community bij keuzes van nieuwe features voor de BUX Token te betrekken. Je kan ons altijd een mail sturen met tips of feedback via support-crypto@getbux.com.