Alle assets van Blockport accounts zijn nu toegangkelijk op het BUX Crypto platform.

Als je een oude Blockport gebruiker bent, dan kan je inloggen op het BUX Crypto platform met je oude Blockport gegevens*.

Zorg ervoor dat je hetzelfde emailadres gebruikt als bij je Blockport account. Als je ingelogd bent, heb je weer toegang tot de assets van je oude Blockport account. Indien gewenst kan je deze dan ook weer opnemen.

*Je hebt alleen toegang tot je account als je verblijft in een van de door BUX Crypto ondersteunde landen. Dit kan je nagaan op deze lijst.