BUX Crypto valt onder het BUX merk, net zoals BUX Zero en BUX X.

BUX Crypto is een gebruikersvriendelijk platform dat de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige manier Cryptomunten te traden, zoals Bitcoin en Ethereum. Dit platform is voor zowel Mobiel als Laptop/Desktop beschikbaar en je kunt makkelijk en snel euro's storten!

Het platform biedt een goedkope manier om te investeren in Bitcoin en andere digitale assets. Wij maken het verhandelen van Crypto gemakkelijk. En met commissies tot €0 en de mogelijkheid om fracties van een munt te kopen kan je de Crypto markt met elk bedrag betreden.

BUX Alternative Investments B.V. heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten.